To undervurderede ting til et designerhjem

To undervurderede ting til et designerhjem

Som designer opgaven ofte at kombinere smuk æstetik med et praktisk aspekt. Når det kommer til hjemmekontor eller badeværelse er der rig mulighed for at kombinere de to aspekter. Selvom et kontors primære funktion er at blive brugt til praktiske opgaver så, så kan opgaverne god udføres omgivet af flotte designs.

Til skrivebordet

Skrivebordet kan ofte blive utrolig rodet med papirer, digitale enheder og kontorartikler. Det er svært at føle sig produktiv når kontoret eller skrivebordet er helt rodet. Et rodet skrivebord er ofte en refleksion af et rodet sind og hvis man omvendt sørger for at holde et nydeligt skrivebord, kan arbejdet føles mere overskueligt at gå til.

De fleste der arbejder ved et skrivebord, de har også en computer stående. Ofte en bærbar PC eller Macbook. Brydge passer rigtigt fint til Macbook, som også god til at behage et designerhjerte. Med den lodrette dock får du en mere praktisk arbejdsstation samtidig med at skrivebordet ser stilet ud.

Til badeværelset

Badeværelset er muligvis et af de rum i et hjem der primært er lavet af praktiske årsager. Men her er der også mulighed for at skabe et rum der er behageligt at være i. Selvom badeværelset ikke nødvendigvis er et stort rum hvor der er mange muligheder for at designe sig til uendelighed, så kan små tilføjelser giver rummet et flot udtryk.

Det kan for eksempel være en minimalistisk personvægt eller badevægt frem for en stor klodset én. Eller en lille reol til at lægge badetilbehøret på, i stedet for at have det liggende tilfældige steder. Små tilvalg og ændringer kan skabe et helt anderledes og æstetisk behageligt badeværelse når man ser det i det store hele.

En dock til skrivebordet eller en personvægt er muligvis ikke de første ting en designer tænker på at indrette, men netop fordi de kan være så nemme at overse, kan man få dem til at stå tydeligere frem ved at vælge nogle stilfulde varianter.