Sådan holder du dig i form i en travl hverdag

Sådan holder du dig i form i en travl hverdag

Hvis du ønsker at møde foråret i lækkert designtøj, så kan det være det er på tide at komme af med de plagsomme Corona kilo, inden sommervarmen spreder sig ud over det danske land. Her kan du få gode råd, og inspiration til at holde på formene, også i en travl hverdag.  

Gode vaner og rutiner 

Det er blevet nemmere end nogensinde at få træningen ind som en del af hverdagen. Mange af os har nemlig ikke kun flyttet kontoret hjem i privaten, træning studiet har heldigvis også fulgt med. Hvis dit træningsstudie endnu ikke har flyttet ind, så kan det være på tide du sørger for at det gør det. Heldigvis kan din computer bruges til mere end bare at læse dagens nyheder på dagens.dk, du kan nemlig også finde masser af træningsvideoer, og online træningsprogram som du kan følge.  

En af fordelene med at flytte træningen hjem, er at du kan træne når du vil, hvor du vil.  

Hvis du har lyst til at være en del af et hold, så er der også mulighed for at du kan komme med til yoga, eller andre former for online trænings hold. Hvis du synes motivationen ikke helt spiller på hold med dine ambitioner, så kan det være en god ide at du allierer dig med en kollega eller en af dine venner, sådan at I kan træne sammen. Det er altid nemmere at finde motivationen frem, når det er nogen som forventer at man møder op. Det kan derfor være en god måde at gøre alvor at drømmen om at komme i form.  

Hvorfor ikke brug et lækkert design plag som motivation for træningen? Måske er det lige det son skal til? 

Spis godt, men sundt 

Hvis du skal have succes med at komme af med Corona kiloene, så skal der selvfølgelig mere end træning til. Du skal også spise sundt. Heldigvis så kan du få lidt ekstra hjælp med at kreere sunde, og smagfulde måltider. Du kan nemlig abonnere på slankekasser. Når du abonnerer på en måltidskasse, så får du lækker mad leveret på døren. Når du abonnerer på en slankekasse, så får du lækker slankemad leveret på døren. Det bliver ikke nemmere at spise sundt end ved at få slankemad på døren.  

Når du får gode rutiner og mad, ind som en naturlig del af hverdagen, så bliver det bedre tid, og mere overskud til at være til stede i nuet. Måske bliver det også tid til at være kreativ, og måske også arrangere en festlig fastelavn, når det er tid til det. Du finder alt det tilbehør til fastelavn som du skal bruge, for at afholde en fantastisk fastelavnsfest, for hele familien.  

Hvis du har brugt tiden på effektiv træning, så bliver det vel ikke noget overraskelse, hvis det er dig, og dine nyerhvervede muskler, som løber afsted med tittelen årets kattekonge eller kattedronning.